Bid bewust

Dit is voor alle mensen wiens gedachten tijdens het bidden afdwalen. Voor iedereen die begint bij het danken van God en eindigt bij spaghetti. Bidden kan soms zo moeilijk zijn! Je moet gefocust blijven op God, maar dat is in een getechnologiseerde maatschappij die allerlei prikkels op ons af stuurt makkelijk gezegd dan gedaan.



#iambeautiful

Meid! Ik heb jou hulp nodig! Ik heb besloten om samen met een aantal andere meiden die ik ken van Twitter een filmpje te maken over ware schoonheid. We willen dat elke meid weet dat ze bijzonder mooi is en deze boodschap zo ver mogelijk over het internet verspreiden. De media geeft ons onrealistische maatstaven waarin we zouden moeten voldoen en dit zorgt voor veel onzekerheid en misschien zelfs wel depressie. We moeten leren om onszelf te accepteren en van onszelf te gaan houden! Het filmpje is als protest tegen het huidige beeld van schoonheid en de boodschappen die de media ons elke dag meegeeft. In het filmpje willen we ongeveer 100 foto's van verschillende meiden verwerken. Foto's waarop de ze geen make-up op hebben en een stuk papier vasthouden waarop ze hebben geschreven: I am beautiful. Op dit moment hebben we ongeveer 20 foto's verzameld, maar we hebben MEER nodig! Het zou heel erg veel voor ons betekenen als jij ook een foto in wilt sturen. Je blijft anoniem dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Stuur je foto zo snel mogelijk naar mij toe. Doe dit via Facebook of mail je foto naar: rachelvandijkhorst@hotmail.com

Alvast super bedankt voor je deelname! Mocht je vragen hebben dan hoor ik ze graag!




~ Rachèl

Hete heren

Hete heren voor bij het studeren... Dat is een Nederlandse Facebook-pagina vol met foto's van knappe en vaak halfnaakte mannen, met maarliefst 97.753 likes! Dit was toch wel een beetje nieuw voor mij. Het zijn toch meestal de jongens die genieten van het vrouwelijk schoon? Deze keer lijken de rollen omgedraaid!

De lelijkste vrouw van de wereld

Wat is schoonheid? Wanneer ben je mooi? De media geeft ons duidelijke ideeën over hoe we er uit zouden moet zien. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen, zowel voor jongens als meisjes. Dit algemeen aanvaarde beeld van schoonheid zorgt ervoor dat we met hoge verwachtingen door het leven gaan, verwachtingen die we niet waar kunnen maken... Wie bepaald eigenlijk de maatstaf voor schoonheid? Vind jij jezelf mooi? Lees dit inspirerende verhaal van Lizzie Velasquez, die ook wel de lelijkste vrouw van de wereld werd genoemd:


Jezus, Hij staat in je lichaam geschreven

Als God echt bestaat, kan hij dan niet een teken geven? En dan niet zo van: "Kijk eens naar de natuur, dat heeft Hij allemaal gemaakt! De meeste mensen nemen daar namelijk geen genoegen mee. De meeste christenen kunnen vaak geen andere voorbeelden bedenken, het is gewoon iets wat je moet geloven en waar je oog voor moet hebben... Toch is er vandaag de dag een tastbaar soort bewijs dat laat zien dat God ons inderdaad heeft gemaakt. Jezus staat in je lichaam geschreven.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...