God spreekt door muziek

Voor veel mensen die muziek luisteren is het een middel van ontspanning, entertainment of een gewoonte. Muziek laat je alles om je heen even vergeten en kan je even helemaal losmaken van de realiteit. Heerlijk dat er zoiets bestaat als muziek. Ik ben zelf ook een grote liefhebber van muziek, maar het luisteren van muziek heeft voor mij ook nog andere doelen.

De ballerina aan het woord

De meesten van jullie weten wel dat ik mee heb mogen dansen tijdens de opening van de EO-jongerendag 2014. Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle lieve reacties die ik heb gekregen. Ik heb het met heel erg veel plezier gedaan en ik wil jullie graag een idee geven van hoe ik dit alles heb ervaren.


BOOTCAMP

Het is bijna weer zover! Opwekking en de EO-jongerendag komen er weer aan! Heerlijk God aanbidden met een zee van mensen. Gods liefde voelen, Zijn macht zien en Zijn heerlijkheid ervaren! Als je niet naar één van deze twee evenementen gaat kan ik je ten zeerste aanraden om dit wél te doen! Je geloofsleven wordt hier zo erg van opgebouwd! Voor mij heeft vooral Opwekking een grote rol gespeeld in het ontwikkelen van mijn relatie met God.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...