Scripture Shout Out ~ Geef mij Jezus

*drumroll please*
Je bent getuige van de onthulling van een nieuwe rubriek op mijn blog. Nou ja, ik denk dat rubriek het goede woord is. Een serie misschien? Ik zal het maar gewoon uitleggen. De rubriek heet Scripture Shout-out (SS), of Scripture Shout Out (SSO). Hmmm, bij deze wordt het Scripture Shout Out aangezien SS te maken heeft met de Tweede Wereld Oorlog... Dat is misschien niet zo handig voor een rubriek met de Bijbel in de spotlight!
De Engelse definitie van een shout out is het volgende: "a public recognition of someone, usually in thanks or praise."
"Een publieke erkenning van iemand, meestal als dank of lof."
Scripture Shout Out is rubriek waarin ik een stukje uit de Bijbel neem, en zal vertellen van ik mooi vind aan het stukje, hoe het me inspireert en hoe het jou zou kunnen helpen in je eigen leven.
De blogpost is dus eigenlijk opgebouwd zijn als een pagina uit een bijbels dagboek. Je zou het dus kunnen zien als een korte Bijbelstudie.
Naast SSO blijf ik natuurlijk ook mijn 'gewone' blogposts blijven schrijven, meestal gericht op een bepaald onderwerp. Ik denk dat de verhouding tussen deze tweede soorten posts 50/50 zal zijn. Ik hoor graag jullie reacties, en ik hoop dat jullie er wat aan mogen hebben!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...