Directioners vs. christenen

One Direction. Wie kent ze niet? Deze knappe jongens hebben in sneltreinvaart de wereld en vele meisjesharten veroverd. De melodieën van de liedjes zijn catchy en blijven direct hangen, en de lyrics zijn niet al te moeilijk. Deze boyband heeft waarschijnlijk het allergrootste netwerk van fans ooit. De media raakt maar niet over ze uitgesproken, zeker niet nu hun nieuwe film This Is Us bijna in première gaat! Ontzettend veel jonge meisjes hebben hun leven aan One Direction gewijd, en hoe!:



Als je er zo over nadenkt dan kunnen christenen heel wat leren van deze knettergestoorde en volkomen doorgeslagen directioners, vind je niet?
Deze meiden bezitten niet alleen alle cd's van hun favoriete band, vaak hangt hun kamer vol met posters van de jongens, hebben ze One Direction armbandjes, tassen, mokken... Je kunt het zo gek niet verzinnen of ze hebben het wel! Ieder filmpje over One Direction die er bestaan hebben ze meer dan honderd keer gekeken en wanneer er een nieuw filmpje wordt ontdekt gaat dat gepaard met hysterisch gegil! Ze zijn zo knap dat bijna alle meiden later mevrouw Styles of mevrouw Malik willen worden. Alles wat One Direction zegt is cool. Alles wat ze dragen is hip. Alles wat ze doen is geweldig. Wat een invloed hebben deze jongens op de levens van vele meiden. Zouden ze zich daar bewust van zijn?

Laten we het nu hebben over christenen.

...

Er zijn weinig christenen die net zo door het dolle heen zijn van Jezus als directioners van One Direction, terwijl dat eigenlijk wel zou moeten. Ik bedoel maar, niemand kan op tegen Jezus! Jezus is absoluutgeweldiggeniaalsuperduperawesome! Hij is de Zoon van God, dankzij Hem heb je eeuwig leven, Hij houdt van je, Hij beschermt je, Hij is Koning, en ondanks zijn hoge status is Hij BEREIKBAAR! Hij zit niet verstopt in de hemel, Hij is bij je en Hij wil er voor je zijn. Je kunt met Hem over alles praten, Hij helpt je met moeilijke dingen, Hij troost je als je verdrietig bent en als er iemand is die je door dik en dun steunt, dan is Jezus het wel.

Maakt dit je niet enthousiast? Maakt dit niet dat je je leven wil toewijden aan Jezus? Hij verdient de eerste plaats in ons leven.

Ik bid dat wij christenen net zo enthousiast zullen worden over Jezus als directioners over One Direction!

~ Rachèl

0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...