Jezus, Hij staat in je lichaam geschreven

Als God echt bestaat, kan hij dan niet een teken geven? En dan niet zo van: "Kijk eens naar de natuur, dat heeft Hij allemaal gemaakt! De meeste mensen nemen daar namelijk geen genoegen mee. De meeste christenen kunnen vaak geen andere voorbeelden bedenken, het is gewoon iets wat je moet geloven en waar je oog voor moet hebben... Toch is er vandaag de dag een tastbaar soort bewijs dat laat zien dat God ons inderdaad heeft gemaakt. Jezus staat in je lichaam geschreven.




 In Kolossenzen 1 staat deze tekst:
 
"Hij bestaat vóór alles en alles bestaat in hem."
 
"God's Son was before all else, and by him everything is held together."

Jezus bestaat vóór alles, alles bestaat in Hem en Hij houdt alles bij elkaar. Je zou kunnen denken dat je dat alleen figuurlijk kunt nemen. Jezus houdt je bij elkaar als alles voor je uit elkaar lijkt te vallen (figuurlijk). Maar deze tekst is ook letterlijk bedoeld!

Wij hebben een molecuul in ons lichaam met de naam Laminin. Dit molecuul zorgt ervoor dat ons lichaam niet uit elkaar valt, dat we niet als plumpudding op de grond liggen. Dat we niet een of ander hoopje cellen zijn. Laminin hecht de cellen aan elkaar en houdt dus alles bij elkaar. Nu wordt het interessant! Dit is namelijk de structuur van dit molecuul:



Komt dit je niet een beetje bekend voor? Het is het kruis! Jezus houdt inderdaad alles bij elkaar! Hij houdt jouw puinhoop bij elkaar, Hij houdt je huwelijk bij elkaar, Hij houdt jou en God bij elkaar en Hij houdt zelfs je lichaam bij elkaar. Wat een machtige God mag ik dienen!

Gefeliciteerd! De volgende keer als iemand je vraagt om een bewijs voor het bestaan van God, kun jij hem of haar vertellen over Laminin! Jezus, Hij staat in ieders lichaam geschreven. Ook in dat van jou! Hij houdt je bij elkaar!

Kolossenzen 1:15-20 "Beeld van God, de onzichtbare, is hij, eerstgeborene van heel de schepping: in hem is alles geschapen, alles in de hemel en alles op aarde, het zichtbare en het onzichtbare, vorsten en heersers, machten en krachten, alles is door hem en voor hem geschapen. Hij bestaat vóór alles en alles bestaat in hem."

~ Rachèl



0 reacties:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...